Followers

Tuesday, 3 July 2012

PEMBANGKANG MAU CAKAP INTEGRITI? Heheheheheh

Bagus juga di Anwar pasang si jambu baru Rafizi ni. Boleh dibodohkan ja ini 'jelama' (manusia) mana kena suruh, itu dia buat. Dah kantoi cerita hanyalah auta, naaaahhhh ndak kali lagiiiii!

Rafizi hanya mampu terdiam bila projek projek besar berbilion ringgit semasa Anwar menjawat sebagai TPM dibongkarkan oleh blogger Mymassa.. Cabaran demi cabaran dibuat agar rafizi mendedahkan sekali perangai Bossnya yang mengamalkan sikap kronisme semasa menjadi TPM..

Seperti yang kita duga, Rafizi hanya berani bercakap untuk permulaan sahaja, apabila ianya sudah membabitkan rakan-rakan Anwar seperti Kamarudin Jaafar, Rafizi tak sangka rupanya itu amalan Anwar Ibrahim sejak dahulu.

Rakyat Malaysia yang lain Tak Dapat Ker, Asyik Kamarudin Jaafar ?

Di Sabah pun Nak Kaut Ker? Orang Sabah Mesti Marah!!!

Anda harus ingat, Anwar beri Kontrak kepada Kamrudin Jaafar bukan sahaja dalam LRT di bandaraya Kuala Lumpur, di Sabah Shipping Syipyard di Labuan pun Anwar berikan kepada Kamarudin Jaafar. Semua ini Rafizi tidak tahu, sebab dia masih berhingus ketika itu.

Sebab itulah bila dia diarah oleh Anwar mendedahkan projek LRT Kuala Lumpur baru-baru ini, Prasarana Sdn. Bhd. telah menjawabnya dan PM juga sudah menjawabnya

Kalau mau cakap pasal amanah. Ini PKR awal-awal lagi tidak nampak amanahnya. Masa berkuasa, semua dikerjakan. Pembangkang sabah apa kurangnya. Dari si jeffrey kitingannya sampai si YTL. Ndak berguna bilang orang tua.

BP mau kata, pembangkang, jangan mimpilah!!!! Pembangkang ini cuma saudagar mimpi. Bila terjaga, tiada sudah. Macam sisa makanan celah gigi, selepas dicungkil, selesai tiada sudah!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment